Alla inlägg under november 2011

Av Frida Lundin - 23 november 2011 13:49

Idag är kanske min sämsta dag på länge, och det beror nog på att jag inte får äta nått förutom flytande i form av BULJONG!

När man inte får äta blir man ännu mer sugen på allt annat gott, och även fast vi inte äter så mycket socker eller skit, så är jag så fruktansvärt sugen på allt, vill helst av allt ha en paradisask och trycka i mig just nu!!


Ska snart ge mig in på den 4liters drycken som ska intagas för att rensa tarmarna, känner mig sådär peppad på det ...


Och inte nog med det så har jag betalat räkningar för !!!45 tusen!!!!!!!!!  herre mitt jesus barn vad mycket pengar!!

Undra på att man blir deprimerad!


Tack och bock, få se om jag uppdaterar nått mera idag, har en känsla att dagen kommer spenderas i badrummet.

Av Frida Lundin - 22 november 2011 21:42

     




Bild 1: En pippi filt med svart fleece som baksida

Bredd: cirka 79

längd:143

Pris : 300 kronor


Bild 2: En filt att ha tex i barnvagnen med ljusblått fleece tyg som baksida, kommer även bli rött kantband runt hela täcket inte bara där uppe.

bredd:62

längd:74

Pris:300 kronor


Bild 3,4: Barnfilt att ha i vagnen med grönt fleece tyg på baksidan

bredd:59

Längd:74

Pris: 300 kronor


Och här kommer bilder på lilla Claras täcke jag sydde i lördags =)

   



Av Frida Lundin - 22 november 2011 17:22

Idag satte jag mig och läste igenom lappen för undersökningen på Torsdag, och där läser jag INGEN fast föda dagen innan bara flytande!!?!! Jag bryter ut i ett vrål och Anders kommer in och undrar va det är som hänt, talar då om med gråten i halsen (att inte får sova gör att gråten var lite närmare till mitt försvar) att det måste blivit nå fel på lappen för det står att jag inte får äta nått i morgon förutom flytande, och vi ska hem alla tjejer till våran obligatoriska "äta mys dag" och dagen till ära bestämt att vi ska köpa pizza äta pepparkakor och glögg och antagligen just den här dagen kommer Sara baka sitt allra godaste fika bröd! Anders skrattar och säger att det inte alls blivit nå fel på lappen och klämmer ur sig jag citerar "Du kan dricka nyponsoppa" vaaaaaa????? skämtar du med mig Anders Backlund!!


Med sorg i mitt hjärta la jag mig på soffan och snyftade lite, talade minsam om för Anders att jag tänker då visst äta pizza i morgon, Jag hade ju lixom planerat det här en veckas tid, trycka i mig allt onyttigt jag kan eftersom jag tyckte att det var en smart ide då jag ändå ska rensa hela magen med nån  4 liters äcklig dryck senare på kvällen!


Anders skrattar nu ännu mer och säger --Fatta va roligt om dom skulle gå upp med kameran och sen hitta en pizza i dina tarmar, tror inte dom skulle bli så glada!


Jag kan inte släppa bilden, jag är inte längre sugen på pizza för jag ser en hel kebabpizza med extra strips i mina tarmar och att läkaren säger, "vi kommer inte längre, det är kebabstockning i tarmen"


Okej varning för äckel läsning, men hemma hos oss är vi väldigt frispråkiga, kan inte minnas att Anders va det när vi träffade men att bo med mig kanske ändrade på det, inte lätt att ha en flickvän med problem mage och diverse sjukdomar då bli man mer än van av ÄCKEL! thihihih..


Sen samhället är väll jämnställt va? Vi pruttar precis lika mycket jag och min karl, ah det var det värsta va? Tjejer dom fiser faktiskt också, iallafall i våran familj är det jämnställt ända in i minsta "pruttdetalj" =)

Av Frida Lundin - 22 november 2011 10:05

Hej å hå vad tiden går snabbt, slutade 9 i morse, skulle igentligen på möte efter men min mage gör uppror och har hållt på och krånglat hela natten så sovit bara någon timme=/

På Torsdag ska jag iallafall på koloskopi, en kamera rätt upp i rövva och kolla tarmarna, kommer bli super kul känner jag NOT! Tur min gulliga Anders tagit ledigt och ska följa med, man får ju lugnande så kommer nog va rätt borta så bra att han kan köra mig hem!


Idag hade jag tänkt att bygga ihop soffan av pallarna, men eftersom magen krånglar så ska jag försöka bara vila och inte stressa upp mig, nedrans mage alltså!

 Har redan hunnit fått ett psyksbryt redan idag då Kingston som har fått börja varit ute igen en liten stund ibland (han har blivit på körd så tassen hänger inte riktigt med) släpar ju sin tass, och nu har det tydligen blivit ett sår så våran vita soffa är blodig, massa streck överallt ser typ ut som när jag och anders sov i en stuga som det visade sig vara vägglöss i, då var det blodstreck i sängen, tur att pallarna är hemma och Anders köper hjul för i morgon måste det byggas soffa, känner det, känner det spritter till när jag tänker på resultatet!

Anders är rädd att det ska bli som alltid säger han, Att jag gör saker sen blir jag aldrig nöjd och ångrar mig..

Jag vet att jag typ aldrig blir riktigt nöjd men jag tror att den här gången så blir jag nog det =)

Men för säkerhetsskull så sparar jag den "vanliga" soffan också OM jag skulle ångra mig, jag brukar jobba så ha alltid en backup som tex när jag fick för mig att ta bort våra köksbänkar och köpa 6 nya stolar och tvingade Anders att hjälpa mig måla dom vita och för att sen ångra mig och vilja måla alla stolar i olika färger och för att sen ångra mig igen och ställa ut alla stolar i garaget och ta in bänkarna igen, jag brukar säga den som spar han har =)


här kommer lite billder på hur det har sett ut runt bordet

oj såg nu att jag bara har 2 bilder sen förr, så för att kompensera ska jag slänga upp bilder på mitt syrum OBS jag har ej målat väggarna,utan det är ett rum vi inte har börjar renovera än,

         


Slänger även in en bild på ja jag vet i fan hur jag ser ut , blev helt chokad nu när jag tittade igenom bröllopsbilderna från när Elin och Martin gifte sig

Varsegoooooo här har ni ett gott skratt!


  

Ps: ja det är jag som är den där galningen där som tydligen är glad att se sin karl kanske ? Ds

Av Frida Lundin - 20 november 2011 19:15

Sorry för dåligt uppdatering, slutade 10  i morse sen har jag hets sytt ett lapptäcke till lilla Clara som fyllde 3 år idag.!

Lägger upp lite bilder på 2 filtar jag gjort idag i nästa inlägg.

Det här inlägget ska handla om mina fina loppis fynd i helgen,


En grön byrå för endast 75 kr, knall grön, man kan alltid måla den då den är lite sliten men gillar nog den grön idag i allafall!=)  


En tapet rulle fick följa med hem, 75 kronor den med=) vill gärna tapetsera lilla toan med denna , men det vill tydligen inte Anders, får se om jag kör lappvändan igen =)funkade ju sist=)



Och det bruna lite "hårdare" tyger som jag ska klä in nått roligt med =)

   



Köpte lite små grejer lite trälådor och sånt, men orkar inte ta kort på dom=)

Förstår att det här kanske är väldigt tråkigt inlägg, men lite loppis lycka blir man glad av, Testa vet jag =)

Återkommer senare med bilder på filtarna


puss


Av Frida Lundin - 19 november 2011 13:55

Idag jobbar jag 24 timmar, vi har varit ner på stan en sväng och in på lite loppisar, jag hittade ett super fint tyg i brunt med blommor, lite hårdare än vanligt tyg, passa nog bra klä in lite grejer med=)


OCH en helt underbar retro tapet, visar bilder i morgon när jag slutar jobba!


Skriver mer i morgon,

puss  på er alla helt underbara vänner och bekanta som skickat mejl och sms , blir helt glad i hjärtat att ni bryr er!

Av Frida Lundin - 18 november 2011 18:06

Jag är en människa med stora katastroftankar och ganska mycket ångest (enligt min terapeut iallafall)

Mitt värsta senario är att Anders ska dö i en bilolycka därför måste jag alltid säga kör försiktigt varje gång han åker iväg med bilen, så långt tycker jag att jag är väldigt mån om Anders och han är ju det viktigaste för mig!


MEN idag brakade vi rätt ner i diket, det var glashalt ute och det gick inte så snabbt och vi gled mest ner i diket, (enligt Anders) där går våra historia i sär.


Min historia är en helt annan, jag var nära döden och jag skulle dö när vi åkte ner i diket, det gick mega fort och det här var slutet.Och eftersom jag är en katastroftänkare har jag gått igenom många senarion i huvudet över hur jag skulle reagera och vad jag skulle tänka på precis innan jag dör....

Jag är Besviken över mina tankar som jag trodde va dom sista i livet, jag vräker ur mig enligt Anders -Nej men jag vill ju inte det här, och mina tankar var, shit jag har inte städat hemma!!


så fruktansvärt besviken är jag ,va det allt jag tänkte på innan jag skulle dö??, Anders säger att det var nog för att jag igentligen visste att vi inte skulle dö eftersom vi bara gled ner, humm ja hoppas det...     


Den värsta kommentaren som kommer ur min mun idag var -Anders va fan varför skulle du ta med mig ner i diket när du vet hur rädd jag är för sånt här, kommer aldrig repa mig efter det här!


Stackars stackars Anders, så klart jag inte menade det, det kom ut lite fel bara ville ju inte att han skulle ner där heller =/


Men vi mår bra och inte en skråma på bilen tack gode gud!!

Det här har gett mig ännu en anledning till att jag vill inte ta körkort!







Trevligt fredagsmys!




Av Frida Lundin - 17 november 2011 16:50

I bland jag kan jag tycka att jag har inget att vara ledsen för, att ingen annan tycker att det är någonting att sörja förens man vet hur det blir.

Men även lika mycket som jag tycker att jag inte borde vara ledsen så är jag ledsen lika ofta ändå.

Jag brukar tänka att det är inte synd om mig,lika ofta kan jag tycka jo fan det är fan synd om mig, varför skulle det inte vara synd om mig,jag kanske aldrig kan få barn och det är ju meningen med livet känner jag.

Jag har en hormonsjukdom, Pcos heter den, (goggla om ni vill) orkar inte skriva allt här men i korta drag, jag har

ingen ägglossning,

kommer skriva mer om pcos i bloggen eftersom det är något jag lever med dagligen och måste kämpa mot dagligen,


många kvinnor med pcos blir gravida "spontant" eller med hjälp, finns så klart även dom som inte lyckats, men jag tänker inte bli en i den statistiken..


Det jobbigaste med att få diagnosen var att hela min framtid ändrades , mina framtidsplaner blev förvirrade, för vem vågas hoppas när man inte vet hur det kommer gå.

Min bild av en lycklig framtid med barn blev en jobbig framtid med sorg utan barn, vissa dagar tänker jag att det kommer gå vissa dagar faller jag och tänker att det är så lång väg att vandra innan vi ens kan få hjälp med själva "behandlingen ".

Dom flesta kvinnor som har pcos är överviktiga , nått med sjukdomen gör att man går upp i vikt och det är mycket svårare att gå ner i vikt, P-piller ska vara bra för att hålla hormonerna i "balans" , jag slutade med mina för massa år sen och antagligen därför jag gick upp massa i vikt på så kort tid..


haft min "diagnos" i cirka 2 år nu


Vissa dagar kommer bloggen vara en ventilation för allt jobbigt vissa dagar kommer den vara en ventilation för allt roligt.

i mitt liv kommer lyckan och vissa dagar går lyckan..

I dag har lyckan åkt på semester, vem vet han kanske kommer tillbaka i morgon, om det inte är tågstopp på sj förstås=)

Presentation


Frida heter jag och här får ni följa mitt liv som både består av sorg och lycka.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards